Email:info@ntnyenergy.comНантонг Нингиуан Аутоматион Тецхнологи Цо, Лтд

Нантонг Нингиуан Аутоматион Тецхнологи Цо, Лтд

О нама
Контактирајте нас
Е-маил: инфо@нтниенерги.цом

Додати: 11 # Ц, 299 Керун пута, Гангзха Дистрикта, Нантонг, Кина

О нама
Наша историја

发展历程英文版.jpg


Наша фабрика

Нантонг Нингиуан Аутоматион Тецхнологи Цо, Лтд је иновативно предузеће за истраживање и развој и примену Ли-ион батерије. Смештен у северно-технолошком парку (Нантонг) у Технолошком парку у Шангају, компанија је лако доступна. Компанија је успоставила сарадничке односе са многим земљама.


Нингиуан литијумске батерије се широко користе у електричним бициклима, електричним мотоциклима, електричним аутомобилима, стартовању мотора, хибридним електричним колима, електричним виљушкама, возилима за брзу логистику, аутомобилима за голф, аутомобилима за голф, соларним улицама, опреми за складиштење енергије УПС-а, као.


Имамо више од 100 независних права интелектуалне својине. Дизајн литијум-жељезне фосфатне батерије ушао је на међународно тржиште са висококвалитетним перформансама. Производи компаније се продају у Сједињеним Државама, Њемачкој, Канади, Јапану, Кореји, Ирану и другим земљама и регијама и уживају високу репутацију на иностраним тржиштима и једногласно похвале клијената.


Тржиште производње

Производи компаније се продају у Сједињеним Државама, Њемачкој, Канади, Јапану, Кореји, Ирану и другим земљама и регијама и уживају високу репутацију на иностраним тржиштима и једногласно похвале клијената.


Наш сервис

Након продаје

Батерија за напајање има гаранцију у трајању од 2 године или бесплатну услугу одржавања за 500 циклуса са капацитетом мање од 80% (без међународне накнаде).

Батерија за складиштење енергије има гаранцију 2 године или бесплатну услугу одржавања за 2000 циклуса са капацитетом мање од 80% (искључујући међународну накнаду за превоз).


Цопиригхт © Нантонг Нингиуан Аутоматион Тецхнологи Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code