Email:info@ntnyenergy.comНантонг Нингиуан Аутоматион Тецхнологи Цо, Лтд

Нантонг Нингиуан Аутоматион Тецхнологи Цо, Лтд

Пуњење литијум-јонске батерије

При коришћењу литијумских батерија треба напоменути да се батерија стављена након неког периода у стање мировања, у овом тренутку капацитет је мањи од нормалног, а коришћење времена се такође скраћује. Али литијумска батерија се лако активира, све док након 3-5 нормалног циклуса пуњења и пражњења може активирати батерију, вратити нормални капацитет. Због карактеристика саме литијеве батерије, одлучено је да има мало меморијског ефекта. Стога, у процесу активирања, нова литијумска батерија на мобилном телефону корисника не захтијева посебне методе и опрему.

За литијум-јонске батерије треба користити специјалне литијум-јонске пуњаче. Пуњење литијум-јонског акумулатора помоћу режима "константне струје / константног притиска", први константни струјни пуњач, да се затвори до краја промјене напона на сталном напону.

Напон пуњења: Напон пуњења пуњења пуњен на батерију односи се на катодни материјал.

Струја пуњења: Литијум-јонска батерија Струја пуњења треба да се заснива на препорукама произвођача батерије и захтева ограничено струјно коло како би се избегло прекомерно струјање (прегревање).

Температура пуњења: Приликом пуњења батерије, температура околине не може прећи температурни опсег који је наведен у таблици карактеристика производа.


Цопиригхт © Нантонг Нингиуан Аутоматион Тецхнологи Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code